Een virtuele doorrolstelling is vrij ideaal voor het picken van kleine dozijn, dit systeem maakt gebruik van legborden die voorzien zijn van wieltjes. Deze rekken kunnen ook worden gebruikt als magazijnstellingen voor bedrijven met lage budgetten. In een andere optie voor bedrijven met een laag budget is gebruikte magazijnstellingen aanschaffen. Dat gezegd hebbende, staan deze soorten stroomrekken materialen en producten toe om van de rug naar de voorzijde te stromen. Het is goed om op te merken dat pallet flow wordt toegepast wanneer een FIFO (first in/ first out) systeem nodig is.

Waarvoor worden ze gebruikt

Stellingen helpen bij het organiseren van items, en reksystemen worden in meerdere delen van een faciliteit gebruikt, in feite om materialen op te bergen en vast te zetten voor toekomstig gebruik. Het gebruikte palletrek kan voor montage zijn, wat betekent dat werk in bewerking wordt opgeslagen voor latere productiestappen. Reksystemen zijn ook nodig voor kitting, die een ruimte biedt voor items die vaak samen worden gebruikt en samen moeten worden opgeslagen. Staging is ook een soort proces dat nodig is in het stellingsysteem voor het vasthouden van artikelen voor verdere verwerking, verpakking of verzending. Het overstagsysteem is ook nodig in magazijnen voor het opslaan van langzame, medium en snel bewegende producten wanneer dat nodig is.

Waar worden stellingen gebruikt

Reksystemen worden in bijna elke industrie gebruikt. Zoals u weet helpen ze bij het organiseren van plannen. Industrieën die een palletstelling gebruikt zijn: Lucht- en ruimtevaart, E-commerce, Ziekenhuis, Hardware Magazijn en distributie, Detailhandel, Kunststoffen, productie, materialen, voedsel, hardware, ziekenhuis, Automobiel, drank, chemicaliën, constructies en consumptiegoederen. In deze sectoren kunnen de reksystemen worden gebruikt om van aan het werk in het proces een element van een productieproces van assemblage te houden. De reksystemen kunnen ook worden gebruikt om items voor latere verwerking en bewerking vast te houden.