In tal van winkels is er wel promotiemateriaal van karton terug te zien. Dat is ook helemaal niet zo gek, want het is enorm belangrijk om sommige producten met dit materiaal net even wat beter uit te lichten. Op deze manier stimuleer je de verkoop. Het promotiemateriaal leent zich perfect voor ieder type branche en staat bekend om een breed scala aan voordelen. Wat de belangrijkste voordelen zijn voor jouw bedrijf, lees je in dit artikel.

Met kartonnen displays trek je gegarandeerd de aandacht

Met kartonnen displays trek je gegarandeerd de aandacht. De displays zijn vandaag de dag namelijk in vrijwel iedere gewenste afmeting te krijgen. Een uniek ontwerp, samen met uitgesproken en contrasterende kleuren, zorgen er gegarandeerd voor dat een product net even wat beter uitgelicht kan worden. Tip! Zorg er altijd voor dat je het promotiemateriaal op een slimme plek in de ruimte zet, idealiter op de routing die vele consumenten lopen.

Er zijn vandaag de dag verschillende soorten displays te verkrijgen

Het beste van allemaal? Er zijn vandaag de dag verschillende soorten displays te verkrijgen. Hierbij kun je denken aan kartonnen displays, toonbankdisplays, vloerdisplays en een presentatie display. Natuurlijk is ieder model helemaal op maat uit te voeren en je ontvangt altijd een passend advies over wat het beste gebruik van materialen is. Ook weet een specialist altijd maar al te goed wat voor soort eisen er moeten worden gesteld als het aankomt op de opschriften en bescherming van artikelen. Op deze manier weet je altijd zeker dat je in de ruimte nooit voor gekke verrassingen komt te staan met het door jou geproduceerde display op maat.

Kies ervoor dat je de displays van karton bestelt bij een specialist, bijvoorbeeld bij XCJ

Kies ervoor dat je de displays van karton bestelt bij een specialist, bijvoorbeeld bij XCJ. Je kunt daardoor altijd vertrouwen op een uitstekende kwaliteit en het eindproduct ziet er ook nog eens fantastisch uit. En dat is natuurlijk uiteindelijk een van de belangrijkste dingen waar je zeker van wilt kunnen zijn.